Uusintajulkaisu ilmiantojen vuoksi

12067391_10153572600198559_1038803374_n

Tämä on uusintajulkaisu, koska edellinen poistettiin ilmiantojen takia. Älkää hyvät ihmiset ilmiantako näitä varoituskuvia, ne ovat vain kuvakaappauksia, eikä niistä pääse edes halutessaan mihinkään hämäriin paikkoihin. Ja siinä edellisessäkin oli tuo iso punainen ruksi sekä Älä klikkaa -teksti päällä.

Eli Facessa kiertää kuvan näköisiä huijauksia, joissa väitetään, että menemällä tuohon osoitteeseen saisit En tykkää -painikkeen etukäteen käyttöösi. Tämähän on silkkaa huijausta, eikä ole mitään tapaa saada sitä käyttöönsä nopeammin kuin muut. Linkki johtaa haittasivuille.

Ilmiantojen takia myös Iltasanomien asiaa koskevaan artikkeliin johtava linkki on bannattu Facesta, joten en nyt sitten laita sitä tähän. (Jutun nimi on ”Haluatko jo ”en tykkää” -napin Facebookiin? Varo tätä huijausta”, jos haluat sen käydä lukemassa)

Tässä lisätietoa englanniksi: https://www.hackread.com/facebook-dislike-button-scam/

Read previous post:
Windows 10 ja sen tietoliikenne – kaikkien aikojen haittaohjelma?

  Pitäkää kiinni foliohatuistanne. Tämä artikkeli saattaa heilutella niitä rajusti. Huomasin kaverini seinällä päivityksen joka herätti ajatuksen siitä kuinka paljon...

Muutoksia FB-yksityisasetuksissa – suosittelen muuttamaan oletusasetuksen

Facebook yksityisasetuksissa on näköjään tullut ainakin uusi asetus. Oletuksena kuka tahansa voi hakea henkilöä puhelinnumeron perusteella. Mikäli et halua tämän ominaisuuden...

Close