FB:n vaarat ohjesivusto uudistuu

vvvaarat canvas

Olemme usein saaneet kritiikkiä siitä, että jotkut julkaisuistamme ei liity mitenkään Facebookkiin. Sen johdosta päädyimme uuteen toimintatapaan ja nimeen VerkonVaarat.fi. Tämä antaa meille mahdollisuuden liikkua verkon eri alueilla ja tehdä julkaisuja vapaasti eri aiheista. VerkonVaarat.fi -sivusto on viraalimainoksin rahoitettu verkkojulkaisualusta.

Miksi näin

Kesäkuussa tulee FB:n vaarojen aloittamisesta 5 vuotta täyteen. Koko tämän ajan olemme ylläpitäjien kanssa tehneet satoja ellei tuhansia työtunteja pyyteetöntä työtä. Jokaisella nykyisistä ylläpitäjistämme on lukuisia omia projekteja emmekä yksinkertaisesti pysty jatkamaan toimintaamme korvauksetta. Päivittäin saamme muutamista viesteistä kymmeniin, jotka vievät aikaa tuhottomasti. Toki osa viesteistä on hyödyllisiä vinkkejä liikkuvista haitoista joihin reagoimme mahdollisuuksien mukaan nopeasti ja tiedotamme niistä teille. Mainosrahoitus on kaikkein joustavin toimintamuoto joka ei kustanna sivujemme tykkääjillemme mitään. Käytännössä saamme mainostajiltamme korvauksen näytetyistä mainoksista. Itse olen ollut viraalin vastustaja vuosikausia, mutta enää ei ole mahdollisuutta jäädä siitä pois mikäli haluamme sivun toiminnan jatkuvan.

Sivuston sisältö

Aihealueemme tulee keskittymään samoihin asioihin kuin aina ennenkin. Sisältö on varoittavaa, informoivaa sekä opastavaa. Pari vuotta sitten meillä oli www.facebookinvaarat.fi, jonka toiminnan jouduin lopettamaan ajanpuutteen vuoksi. Sivustosta jäi kuitenkin paljon hyvää käteen ja uusi toimintamalli pohjautuu pitkälti vanhan sivuston varaan. Sivulle tulee mm nettisanakirja, pysyviä ohjeita ja mitä ikinä keksitäänkin toimintamme kehittämiseksi.

Omat ajatukseni

Ideologiani ei ole muuttunut mihinkään eli edelleen opastan kaikki mahdollisuuksieni mukaan. Toivon, että uusi ajattelutapani otetaan avoimesti vastaan ja teidän aktiivinen reagointi julkaisuihimme jatkuu edelleen. Faktaa on se, että taloudellisesti eniten hyötyy kolmas osapuoli, mutta myös itselleni tulee siitä hyöty. Olen myös mukana DiggaDuu -viihdesivuston tuottamisessa, joka toimii sivumme rahoittajana. Omalla Facebook-sivullamme emme tule sitä mainostamaan, mutta täällä on pysyväislinkki DiggaDuun -sivustolle. Suosittelen tutustumaan antiin. DiggaDuun Facebook-sivu löytyy täältä. Diggaan jos tykkäätte koska se on toiminnan jatkamisen edellytys.

Ylläpitäjät

Toiminta jatkuu tutun porukan kesken Satu jatkaa mukana kanssani, Petteri tekee taustatyötä oman työnsä ohessa mahdollisuuksien mukaan. Positiivisen lisäyksenä mukana on Marco, jolta grafiikka ja visuaalinen näkyvyys onnistuu ammattilaisen ottein.

Terveisin Jari Väli-Klemelä

Kommentit

Read previous post:
Merkittiinkö sinut pornovideoon? Miten vältyt jatkossa merkinnöiltä?

Jälleen leviää kiusallinen videolinkki jota klikkaamalla tartutat videon myös fb-kaveripiiriisi. Miten vältyt jatkossa kiusallisilta merkinnöiltä eli täggäyksiltä? Mene Facebookin asetuksiin sivulle https://www.facebook.com/settings?tab=timeline....

Tervetuloa verkonvaarat.fi -sivustolle.

Tänne on aukeammassa kaikki netin vaaroja ja ongelmia ratkova ja puiva yhteisö. Sivuston taustalla on FB:n Vaarat - Facebook-sivustolta tuttuja hahmoja, nyt...

Close