Miten tarkastat epämääräisen nettisivun?

Epämääräisten sivujen tarkastamiseen on olemassa useita erilaisia työkaluja. Itse olen tykästynyt URLVoid-sivuston työkaluun. Sivusto tarkistaa luotettavuuden useasta tunnetusta tietoturvasivustosta. Ominaisuuksiin kuuluu myös haettavan sivun IP-osoitteen, omistajan sekä domainin omistajan maan tarkastus. Lisänä on myös verkkoliikenteen seuranta.

Miten sinä voit sivua käyttää hyväksesi? Kun saat esimerkiksi epämääräisen sähköpostin, joka sisältää linkkejä jonnekin sivulle, kopio linkin osoite esimerkiksi hiiren oikealla näppäimellä ja vie se sivuston hakulaatikkoon. Paina ”Submit Now” -painiketta ja saat tiedon sivuston luotettavuudesta. Myös sähköpostin lähettäjän domainnimellä voi haun suorittaa. Kopio tällöin osoitteen @-merkin jälkeinen osa (nimi@kopioitämä.fi) jaa tee haku samalla tavalla.

Valitettavasti huijaussivustot käyttävät ns puhtaita domaineja postittamiseen eikä kaikki tiedot päivity reaaliaikaisesti seurantasivustoihin. Huijaussivustot tehtailevat jatkuvasti uusia domainnimiä, mutta kiitettävän nopeasti listat kuitenkin päivittyvät eri sivustoihin.

http://www.urlvoid.com/

spam
Alla osa sivuistoista, josta työkalu hakee luotettavuustietoja.
Sieppaa
Alla perustiedot haetusta sivustosta.
Sieppaa1
Sekä IP-osoitetiedot ja tarkemmat sijaintitiedot.
Sieppaa2
Kaikin puolin luotettava ja näppärä työkalu. Suosittelen lämpimästi käyttämään kun huomaatte epämääräisen sivuston.

Read previous post:
Facebookin asetukset vaihtuvat itsestään?

Lukemattomia kertoja olen lukenut käyttäjiltämme siitä, että yksityisasetukset ovat muuttuneet itsestään. En väitä, että se on mahdotonta mutta omalta osaltani...

Ilmaisohjelmien lataamisen vaarat

Internet on pullollaan hyödyllisiä ja vähemmän hyödyllisiä ilmaisohjelmia. Internet on myös täynnä luotettavia ja vähemmän luotettavia ilmaisohjelmien latauspaikkoja. Monien ilmaisohjelmien...

Close