Luottokorttihuijareiden feikki Iltasanomien sivu

Kylläpä nuo luottokorttihuijarit ovat taas ovelia. Tällä kertaa huijaus on puettu Iltasanomien verkkosivujen näköiseksi. URL-osoite tietysti paljastaa, että kyseessä ei ole aito sivu. Sivu on rekisteröity Panamaan.

url-osoite

Sivulla on mukamas uutinen, kuinka suomalaisille nyt jaetaan iPhoneja yhdellä eurolla. Todellisuudessa tämä on vain luottokorttihuijauksen houkuttelua. Sivulla on aidon näköisiä uutisotsikoita ja muitakin linkkejä, jotka kaikki vievät tämän huijausoperaation rekisteröitymissivulle.

kuva sivusta

Tätä mieltä Web Of Trust on rekisteröintisivuston maineesta. ( Tutustu Web of Trustiin osoitteessa https://www.mywot.com/ )

wot-varoitus

Kyseessä on joku ihan höpöhöpö nettiradiopalvelu, jota sitoudut käyttämään ja josta sitoudut maksamaan kuukausimaksun automaattisesti luottokortiltasi heti, kun erehdyt luottokorttitietosi sinne antamaan. Ja kestotilauksen lopettaminen ei taatusti onnistu kovin helpolla, vaan voi vaatia luottokortin kuolettamisen onnistuakseen.

Palvelun ehdoissa sanotaan mm. näin:

” Mikäli irtisanot jäsenyytesi 5 päivän sisään tai mikäli emme saa veloitettua kuukausimaksua, menetät oikeutesi lahjaan.”

Veloitamme kuukausimaksut automaattisesti kortiltasi. Rekisteröitymisen yhteydessä hyväksyt, että RadioPlanets.com veloittaa kortiltasi säännöllisesti jäsenyytesi maksun. Veloitus tapahtuu kunnes irtisanot jäsenyytesi asiakaspalvelumme tai sivujemme kautta”

Palvelun ehdot osoitteessa http://easepage.com/popup_content.php?id=628

Sivulla esitellään myös yksi onnellinen lahjansa vastaanottanut oikein kuvan kanssa.

suosittelija suomessa

Hassu juttu, kuinka tämä toinen onnellinen lahjan saaja tuolla Rotterdamissa on ihan samannäköinen. Nimi ja kotikaupunki vain ovat vaihtuneet.
(Kuva löytyi Googlen käänteiskuvahaulla vastaavalta huijaussivulta)

suosittelija alankomaissa

Näitä euron tai parin ”tarjouksia” kiertää netissä ja varsinkin Facebookissa monia erilaisia. Tässä linkki vastaavaan aiempaan luottokorttihuijaukseen, josta Verkon Vaarat -ohjesivusto varoitteli jo vuodenvaihteessa: Aiempi varoitus Nike-huijauksesta

Kirjoittaja on viestinnän ammattilainen, joka harrastaa tietotekniikkaa ja varsinkin tietoturvaa. Lisätietoja kirjoittajasta löydät täältä: http://satuwiren.info

 

Read previous post:
Kuvat valehtelevat monella tavalla

Sosiaalisessa mediassa ja jopa luotettavana pidetyissä uutislähteissä on lähes jokaisen jutun yhteydessä vähintään yksi kuva. Sosiaalisen median kuvat ovat usein...

Googlen sähköposti palkinnon voittamisesta on huijaus. ÄLÄ KLIKKAA!

Googlen nimissä on jälleen lähetetty käyttäjille sähköpostia palkinnon voittamisesta. Sivuston domain on rekisteröity Ghanaan ja SE EI OLE Googlen omistama...

Close